Renault leasing

Renault

Meillä myynnissä olevat Renault mallit

Veljesten Luis, Marcel ja Ferdinand perustivat perinteikkään maailman tunnetun yhtiön Société Renault Frères vuonna 1899. Veljekset sai kimmokkeen yrittäjyys polulle, kun vuotta aikaisemmin voittivat autokilpailun. Innovatiivinen saavutus nimittäin vaihdelaatikko joka ei tarvinnut ketjuja tai hihnoja avasivat veljeksille tien menestykseen. Vuonna 1905 Renault sai ensimmäisen suuren tilauksensa. Heiltä tilattiin 250 taksia. Tästä alkoi Renaultin tie massatuotantoon ja maailman maineeseen.

Renault tunnetaan tänä päivän laajasta mallistosta henkilö-, hyöty-, ja kuorma-autoista. Suomen teillä Renault on pyörinyt jo vuodesta 1924. Tänä päivänä Renault tekee laajaa yhtistyötä Nissanin kanssa.

Nyt on helpompaa, kuin koskaan hankkia itselleen uusi Renault ilman käsirahaa. Valikoimamme kattaa suuren osan mallistosta. Etsitpä sitten henkilö- tai hyötyajoneuvoa, Renault sopii hyvin leasing autoksi yrityksellesi. Valikoimassa on laajasti eri malleja.

Voit myös asiakaspalvelumme avulla liittää mukaan rahoitusleasing sopimukseen kätevän Renault huolenpitosopimuksen. Näin autoilusta muuttuu entistä huolettomammaksi.

Autoni on suomalainen yritys, joka pystyy tarjoamaan kaiken kokoisille yrityksille edullisen kokonaisratkaisun auton hankinnassa. Meillä et maksa turhasta. Meidän ainutlaatuinen digitaalinen myyntialustamme säästää kustannuksia ja se on aina sinulle asiakkaana etu. Autoni - kun hinnalla on väliä!